dimecres, 17 de juliol de 2013

L’educació social mai no fa vacances. 1r Concurs del CEESC a Instagram

Del 16 de juliol al 16 de setembre, penja les teves imatges a Instagram i sigues una de les persones o entitats que guanyin la possibilitat d’il·lustrar el Calendari del CEESC 2014.

Pas 1: Fes-te seguidor/a del perfil del CEESC a Instagram: instagram.com/ceesc_cat@ceesc_cat

Pas 2: Fes una fotografia que il·lustri el lema L'educació social mai no fa vacances.

Pas 3: Penja-la a Instagram i etiqueta-la amb els hashtags #instaceesc i #educaciósocial i, preferentment, acompanya-la d'un text o reflexió.

El període de participació al concurs serà del 16 de juliol al 16 de setembre.

“L’educació social mai no fa vacances” serà el lema genèric que aglutinarà temàticament les fotografies, amb la intenció de visibilitzar la tasca permanent que el col·lectiu de professionals exerceix dia a dia. Sota aquest ampli paraigües, hi tenen cabuda, doncs, qualsevol de les activitats pròpies dels educadors i les educadores i els seus usuaris i usuàries, en cadascun dels àmbits on aquestes es desenvolupin (infància, serveis socials bàsics, salut mental, etc.).

Hi haurà un total de 12 imatges premiades que il·lustraran un calendari 2014 col·laboratiu. Els autors o autores de les imatges guanyadores obtindran un exemplar físic del calendari, que serà entregat el dia 2 d’octubre, en el marc de la celebració del Dia Internacional de l’Educació Social, a la seu del CEEESC a Barcelona.

Bases completes del Concurs InstaCEESC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada