dilluns, 6 de maig de 2013

Jornada sobre "Joves i violència masclista: prevenció, detecció i acompanyament"

Jornada sobre "Joves i violència masclista: prevenció, detecció i acompanyament": El proper 17 de maig es presenta el Protocol de Joventut per a l’abordatge de la violència masclista en el marc d’una jornada de formació organitzada per la Direcció General de Joventut amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones. Cal inscripció prèvia que cal fer no més tard del 13 de maig.

El Protocol de Joventut per a l’abordatge de la violència masclista és una eina elaborada per la Direcció General de Joventut, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones, que orienta els i les professionals per detectar casos de violència entre joves, que recull recursos i serveis adreçats a joves que viuen una situació de violència masclista i que aporta recomanacions i materials pràctics.

Durant la jornada formativa es presentarà el Protocol de Joventut i es lliurarà un exemplar a totes les persones assistents. També es duran a terme tres tallers pràctics sobre la sensibilització i la prevenció de la violència masclista amb joves, un altre sobre la detecció de la violència masclista des dels serveis de Joventut i un tercer taller sobre l’atenció i l’acompanyament de joves en situació de violència masclista.

Data: divendres 17 de maig de 2013
Lloc: Sala d’actes de la Direcció General de Joventut / Carrer de Calàbria, 147. 08015 Barcelona
Hora: 9.30h

Programa de la jornada aquí.
Accés al full d’inscripció aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada