dimarts, 9 d’abril de 2013

Premi Internacional d'Educació Social Joaquim Grau i Fuster

Fins al 31 d'agost està oberta la convocatòria de la tercera edició del Premi Internacional en Educació Social, dotada amb un premi de 6.000€ i en la qual hi poden participar tots aquells professionals i equips de professionals que desenvolupin la seva tasca en el camp de l'educació social.

Aquest premi ret homenatge a en Joaquim Grau i Fuster com a persona i com a educador social, així com als professionals que treballen en el camp de l'Educació Social i que aporten, des de la seva reflexió, noves maneres d'entendre i d'exercir la professió.

Amb el premi es pretén impulsar i motivar el treball de reflexió en el camp de l'Educació Social, i alhora contribuir a la tasca de transmissió i difusió d'experiències que ajudin a consolidar el patrimoni cultural de la professió.

Per a més informació, us podeu descarregar les bases de la 3ª convocatòria del premi o bé consultar la seva pàgina web:www.premieducaciosocial.cat

El comitè organitzador del premi està format pel Grup de Recerca en Educació Social (GRES), l’ Ajuntament de L'Hospitalet, la Secretaria d'Infància i Adolescència, la Diputació de Barcelona i el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada