dimecres, 10 d’abril de 2013

Joves amb IVA: Ariadna Mateu, barcelonina de 34 anys, que es defineix com a creativa multidisciplinar. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques

Com sabeu, la Direcció General de Joventut impulsa el projecte ‘Joves amb IVA’ que visibilitza persones joves que regeixen la seva vida per Idees positives (I), Valors sòlids (V) i Actituds constructives (A), conceptes que formen les sigles d’IVA. 

Amb aquest objectiu dóna a conèixer i promou els perfils de joves que poden esdevenir referents generacionals d’emprenedoria, bones pràctiques i responsabilitat col•lectiva. El resultat és una sèrie de vídeos que es posen a l’abast de tothom, molt especialment del món associatiu i dels portals de la xarxa adreçats al públic juvenil.

Per aquest motiu, us presentem el darrer audiovisual, de forma lliure i gratuïta, perquè en feu la difusió que considereu adient. 

Correspon al testimoni d’Ariadna Mateu, barcelonina de 34 anys, que es defineix com a creativa multidisciplinar. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, l’Ariadna destaca el valor del treball artesà combinat amb el domini de la tecnologia i d’Internet, aposta per la feina col•laborativa i assegura que viure les experiències vitals com un èxit o com un fracàs és una decisió que depèn de cadascú.

‘Joves amb IVA’ és una col•laboració de la Direcció General de Joventut amb el Centre d’Estudis Jordi Pujol i una producció de Giny Comunicació. Podeu trobar aquest audiovisual al canal Youtube de la Direcció General de Joventut: http://bit.ly/10Ezhc9

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada