divendres, 5 d’abril de 2013

Diversitat funcional, afectivitat i sexualitat

L'Àrea d'Atenció a Persones amb Discapacitat del Consorci de Serveis Socials de Barcelona, en col·laboració amb l'Observatori d'Ètica Aplicada a la Intervenció Social, ha publicat el llibre Diversitat funcional, afectivitat i sexualitat. Algunes qüestions ètiques que plantegen les relacions afectives i sexuals de les persones amb diversitat funcional amb necessitats de suport extens o generalitzat que viuen en residències.

Es tracta d'una obra producte del treball intensiu dut a terme pel Grup de Reflexió Ètica del Consorci, sota la coordinació del Dr. Joan Canimas i Brugué. També hi han intervingut els alumnes del Màster en Ètica Aplicada a la Intervenció Social, Psicoeducativa i Sociosanitària de la UdG i l'Observatori, els propis usuaris dels serveis que gestiona el Consorci de Serveis Socials de Barcelona i d'altres persones de reconegut prestigi, com la Dra. Begoña Román.

Podeu trobar i descarrgar el document en pdf accedint al següent enllaç: http://etica.campusarnau.org/2009/ca/llibres-recomanats/53-diversitat-funcional-afectivitat-i-sexualitat.html.

Esperem que gaudiu d'aquesta lectura i que us sigui útil en la vostra tasca diària.

Ben cordialment,
Eduard Solé · Director General · Fundació Campus Arnau d'Escala
www.campusarnau.org · http://etica.campusarnau.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada