dimecres, 10 d’abril de 2013

Avui és un gran dia! El Tractat sobre el control d'armes s'ha aprovat per una amplíssima majoria a les Nacions Unides

Avui és un gran dia.

Avui és un d'aquells dies que succeeixen molt de tant en tant. Fa unes hores hem aconseguit que el Tractat sobre el control d'armes s'aprovés per una amplíssima majoria a les Nacions Unides.

Encara que no els veiem, el món és ple de vaixells que van de Rússia a Síria, de la Xina a Sudan ... carregats de tot el necessari per a cometre tot tipus d'atrocitats. Darrere seu hi ha governs, grans empreses, màfies, traficants, grups armats i exèrcits. Les armes són un negoci de dimensió mundial en què cada dia s'inverteixen i es guanyen autèntiques fortunes.

Malgrat totes les dificultats, Amnistia Internacional juntament amb moltes organitzacions de tot el món vam decidir carregar-nos de paciència i treballar intensament durant anys en aconseguir aquest canvi. Calia salvar homes, dones, nens i nenes. Era necessari actuar i reduir el patiment humà.

I després d'incidir, reincidir i tornar a reincidir durant anys, la majoria dels governs ens han escoltat i 154 van votar ahir a favor d'un Tractat Internacional que reguli el comerç d'armes.

Avui és un gran dia. Avui és un d'aquests dies en què assaborim la capacitat tan enorme de canvi que tenim cada un de nosaltres i nosaltres en la societat. Imagina't el que podrem aconseguir si a més dones suport a Amnistia Internacional.

Gràcies pel teu suport. Gràcies per ser-hi,

María del Pozo Sierra
Responsable de Política Exterior - Amnistía Internacional


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada