dilluns, 4 de març de 2013

La FPdGi obre el termini d’inscripcions per a joves a la quarta edició del Fòrum IMPULSA, que tindrà lloc el 26 i 27 de juny de 2013


Aquest esdeveniment s’ha convertit en un referent de la joventut per fomentar la iniciativa emprenedora i la pro-activitat entre els joves
La FPdGi ha obert el termini d'inscripcions per als joves interessats en participar en el Fòrum IMPULSA 2013, que enguany arriba a la quarta edició i es realitzarà el 26 i 27 de juny al Palau de Congressos de Girona. El perfil dels assistents és el de joves amb talent, amb iniciativa, transformadors i amb un projecte que pugui ser exemple per a altres joves. Les persones interessades a participar-hi podran inscriure's omplint el Formulari d'Inscripció, fins al proper 31 de març de 2013. Tindran prioritat els joves que no hagin assistit a cap edició anterior.

Gràcies a la contribució de patrons, la FPdGi oferirà una bossa d'ajudes en concepte de desplaçament i allotjament a Girona per facilitar l'assistència de joves amb pocs recursos econòmics.

IMPULSA és el lloc i el moment en què els joves perden la por d'emprendre. És un procés que la Fundació Príncep de Girona va endegar el 2010 per descobrir quines condicions educatives, tecnològiques, econòmiques, polítiques i socials s'han de donar per convertir milers de joves inquiets en creadors de progrés a través d'iniciatives en tots els camps: cientificotecnològic, empresarial i social, esportiu i artisticocultural.

El Fòrum IMPULSA és la iniciativa que connecta júniors i sèniors; és l'oportunitat de posar en contacte el talent més inquiet amb l'experiència i els recursos que poden convertir les idees dels més joves en projectes i fer realitat els seus somnis.

Si tens entre 16 i 35 anys i vols venir al Fòrum IMPULSA, omple el formulari de sol·licitud fent clickaquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada