dilluns, 11 de març de 2013

Joc a Sant Fèlix

Joc a Sant Fèlix
Lloc: Delegació del CEESC al Girona. Ibèria, 4. Girona
Data: Dijous, 4 d'abril 2013
Hora: a les 19.30h.

El proper 29 de juny hem projectat a l’antic barri de Sant Fèlix de Girona una diada dedicada al Joc, a través de diferents prototips i accions on el jugar, la lúdica i la màgia del joc seran els protagonistes. La idea sorgeix del segon workshop de Ciutat Beta que es va realitzar el passat mes de novembre al CCCB i en què el col·lectiu gironí Transeünts hi va participar i va conduir. Ara, participants d'aquell workshop i entitats de la ciutat fan una crida a la resta de persones i associacions de Girona que vulguin convertir Sant Fèlix en un gran barri jugable, un centre lúdic per a totes les edats, el proper dissabte 29 de juny.

Per aconseguir que aquesta acció del mes de juny sigui un èxit, el 4 d’abril hem organitzat aquesta Càpsula que pretén posar sobre la taula el procés generat, l’estat de la qüestió i que serà, a la vegada, una reunió de treball oberta a totes les persones i entitats de la ciutat que vulguin sumar-se a l’acció del 29 de juny.

Coordinada per membres de Transeünts i l’organització de Ciutat Beta.
Les càpsules d’Educació Social són les activitats del CEESC que apropen les educadores i educadors socials cap a temes d’actualitat i les propostes de les educadores i educadors socials a la nostra societat: sessions informatives, presentacions de projectes, trobades entre professionals, xerrades o debats sobre el present i el futur de l’educació social, emprenedoria i innovació social…

Les càpsules per a l’Educació Social són propostes de petit format amb un número reduït de participants i de curta durada amb l’objectiu d’informar, formar i comunicar en un espai participatiu, amè i pròxim.

Voleu proposar una Càpsula al CEESC? Voleu que una Càpsula s’organitzi al vostre espai, universitat o centre? Contacta amb projectes@ceesc.cat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada