dilluns, 24 de març de 2014

CURS DE PREMONITORS DE SETMANA SANTA PER A JOVES DE 14 a 17 ANYS

CURS DE PREMONITORS DE SETMANA SANTA
Més informació a www.premonitors.cat


Els propers dies Dies: 14, 15 i 16 d'abril de 2014 tindran lloc en diferents cases de colònies els cursos de premonitors.

Els cursos de premonitors són uns cursos d'introducció al món de l'educació en el temps lliure que estan estructurats en mòduls i amb una metodologia específica pensada per a les/els joves que han de rebre aquesta formació.

Aquests cursos no està especialment pensats per després anar a treballar. Aquests cursos són un bon incentiu, perquè, quan els participants tinguin l’edat, decideixin formar-se com a monitors de lleure i siguin ells mateixos qui organitzin o ajudin a portar a terme les activitats de lleure habituals a la seva entitat o municipi.

L’experiència ens aconsella que els joves que als 14 a 17 anys estan interessats en fer de monitor o monitora, se’ls ha de motivar i informar i donar l’oportunitat de participar de les activitats de lleure des de l’òptica del monitor, ja que és en aquesta edat quan sol aparèixer una vocació que, de no ser així, es podria perdre.

Per això l'objectiu general dels cursos consisteix en que l'alumne acabi amb una visió àmplia i general del món del lleure i hagi conviscut amb els seus companys de curs amb la mateixa metodologia utilitzada en aquest món, havent practicat diverses tècniques educatives com jocs i tallers i sigui conscient que la dinamització a partir d'activitats de lleure només és possible si s'hi impliquen en l'organització i la gestió de les mateixes i que l’educació en el lleure encara es pot portar a terme des del voluntariat.

Aquests cursos ajuden a tenir una visió clara dels continguts d’aquesta nova professió que la societat demanda cada dia amb més intensitat, a la vegada que els capacita per col·laborar com a premonitors o d‘ajudants els monitors en casals, colònies, campaments, etc.

Els cursos de premonitors estan establerts en diferents nivells de treball:
Més informació a www.premonitors.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada