dimarts, 26 de març de 2013

Camps de treball i solidaritat

El proper 11 d’abril a les 17:30h i en el marc del Saló de Formació i Ocupació Expojove 2013, la Coordinació Territorial de Joventut a Girona organitza la sessió Camps de treball i solidaritat amb l’objectiu d’oferir la informació necessària a totes aquelles persones que hi estiguin interessades. En aquesta sessió es farà especial atenció a camps de treball i solidaritat que es realitzen a l’estranger. Per fer-ho es comptarà amb el suport SETEM, COCAT i SCI, entitats que presentaran les seves propostes. Per a més detalls podeu consultar-ne elprograma a l’E-Joventut.

A fi que la sessió sigui d’utilitat, preguem que en feu la màxima difusió possible entre els i les joves dels vostres municipis així com altres col·lectius que hi puguin estar interessats.

Podeu inscriure-us aquí a partir del dia 26 de març i fins no més tard del dia 9 d’abril a les 12 del migdia. L’aforament és limitat.

Per a qualsevol dubte o informació, podeu contactar amb la CTJ Girona al correu laura.maso@gencat.cat o bé al 872975882.

Gràcies per la vostra col·laboració,

Coordinació Territorial a Girona
Direcció General de Joventut
Departament de Benestar Social i Família
Pompeu Fabra, 1 l 17002, Girona l 872 975 000 l Fax 872 975 009
joventut.girona.bsf@gencat.cat l www.gencat.cat/joventut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada