dijous, 14 de febrer de 2013

Joves amb IVA: Umair Dar, un jove pakistanès de 24 anys establert a Catalunya des dels 15 anys

Com sabeu, la Direcció General de Joventut impulsa el projecte ‘Joves amb IVA’ que visibilitza persones joves que regeixen la seva vida per Idees positives (I), Valors sòlids (V) i Actituds constructives (A), conceptes que formen les sigles d’IVA. Amb aquest objectiu dóna a conèixer i promou els perfils de joves que poden esdevenir referents generacionals d’emprenedoria, bones pràctiques i responsabilitat col·lectiva. El resultat és una sèrie de vídeos que es posen a l’abast de tothom, molt especialment del món associatiu i dels portals de la xarxa adreçats al públic juvenil.

Per aquest motiu, publiquem el darrer audiovisual. Correspon al testimoni d’Umair Dar, un jove pakistanès de 24 anys establert a Catalunya des dels 15 anys. Estudiant de Ciències Polítiques ala UAB i mediador cultural a Badalona, l’Umair és un model d’integració a la realitat catalana, d’implicació social i de superació personal.


‘Joves amb IVA’ és una col·laboració de la Direcció General de Joventut amb el Centre d’Estudis Jordi Pujol i una producció de Giny Comunicació. Podeu trobar aquest audiovisual al canal Youtube de la Direcció General de Joventut: http://bit.ly/XO0s1D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada