dimarts, 5 de febrer de 2013

"Estén la veu" és l'acció escollida per posar en pràctica al Raval i que es va originar a l'últim workshop de Ciutat Beta.

Durant tot el matí d'aquest dijous 7 de febrer el barri del Raval de Barcelona viurà una petita revolució: "Estén la veu"

"Estén la veu" és l'acció escollida per posar en pràctica al Raval i que es va originar a l'últim workshop de Ciutat Beta. De la mà de Casal Dels Infants, "Estén la veu" vol donar veu als veïns a la gent del barri. Podreu seguir l'acció via twitter a través de les etiquetes #esténlaveu o #ciutatbeta.

La idea té sintonia amb una pràctica ben estesa al barri del Raval, la d’estendre la roba als pisos, les cases i els carrers. Consisteix en repartir cordills a diferents establiments, botigues, bars, locals nocturns…en definitiva, a tots aquells espais on els veïns del barri sovintegen. En aquests espais es facilitaria el material adient (pinces, paper…) per tal de que escriguessin els seus missatges, queixes, opinions del barri i altres suggeriments o punts de vista dels mateixos veïns.

L’activitat podria anar lligada a La xarxa través d’eines 2.0 com twitter i utilitzant l’etiqueta #estenlaveu, per exemple.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada