dimarts, 8 de gener de 2013

‘Joves amb IVA’


La Direcció General de Joventut impulsa el projecte ‘Joves amb IVA’, un projecte que pretén visibilitzar a persones joves que regeixen la seva vida per Idees positives (I), Valors sòlids (V) i Actituds constructives (A), conceptes que formen les sigles d’IVA. Amb aquest objectiu, dóna a conèixer i promou els perfils de joves que poden esdevenir referents generacionals d’emprenedoria, bones pràctiques i responsabilitat col·lectiva. El resultat és una sèrie de vídeos que es posen a l’abast de tothom, molt especialment del món associatiu i dels portals de la xarxa adreçats al públic juvenil.

Per aquest motiu, ens adrecem a la vostra entitat per a trametre-us el cinquè audiovisual, de forma lliure i gratuïta, perquè en feu la difusió que considereu apropiada. Correspon al testimoni de Joan Messeguer, un jove de l’Estartit de 28 anys, que ha convertit l’afició per la pesca en la seva professió. La determinació per assolir el seu somni malgrat els entrebancs, el sacrifici i la passió pel seu ofici determinen la seva trajectòria vital.

‘Joves amb IVA’ és una col·laboració de la Direcció General de Joventut amb el Centre d’Estudis Jordi Pujol i una producció de Giny Comunicació. Podeu trobar aquest cinquè audiovisual al canal Youtube de la Direcció General de Joventut: http://bit.ly/UTlAE3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada