dissabte, 22 de desembre de 2012

Tallers sobre Qüestions Controvertides en Serveis Socials


L'Observatori d'Ètica Aplicada a la Intervenció Social imparteix el primer cicle dels Tallers sobre Qüestions Controvertides en Serveis Socials en modalitat presencial a Barcelona, en col·laboració amb el Departament de Benestar Social i Família.
Adreçat a: Prioritàriament, professionals del Sistema Català de Serveis Socials i també estudiosos en general.
Calendari del cicle:

1.  Divendres, 18 de gener de 2013. RESPONSABILITATS PERSONALS, JURÍDIQUES, POLÍTIQUES I DEONTOLÒGIQUES: ESTRATÈGIES DE CONCILIACIÓ a càrrec de Joan Manuel del Pozo Àlvarez, professor de filosofia a la Universitat de Girona.

2.  Divendres, 15 de febrer de 2013. PATERNALISME JURÍDIC ÈTICAMENT JUSTIFICAT a càrrec de Macario Alemany García, professor de filosofia del dret a la Universitat d'Alacant.

3.  Divendres, 22 de febrer de 2013. ASPECTES ÈTICS I JURÍDICS DE LA RECERCA EN SERVEIS SOCIALS a càrrec de Francisco José De Abajo Iglesias, responsable de la Unitat de Farmacologia Clínica de l'Hospital Universitario Príncipe de Asturias. Expert en ètica de la recerca clínica.

4.  Dijous, 7 de març de 2013. OBJECCIÓ DE CONSCIÈNCIA I DESOBEDIÈNCIA CIVIL a càrrec de Javier Hernández García, magistrat i president de l'Audiència Provincial de Tarragona.
Preu dels tallers: gratuït gràcies al suport de l'Obra Social "la Caixa"
Nombre màxim de places: 25. Inscripcions obertes fins 15 dies abans d'iniciar cada taller.
Per més informació: www.campusarnau.org/formacio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada