dimarts, 11 de desembre de 2012

El bosc dels pensaments, una instal·lació interactiva que, a partir de codis QR, permet la lectura de 1.000 pensaments relacionats amb els drets humans a Figueres

El bosc dels pensaments és una instal·lació interactiva que, a partir de codis QR, permet la lectura de 1.000 pensaments relacionats amb els drets humans, els col·lectius vulnerables, la memòria històrica i el civisme i la convivència ciutadana.

Des dels Centres Cívics Municipals de Figueres us convidem a participar amb el bosc dels pensaments, un projecte de l'Ajuntament de Figueres. És una instal·lació interactiva que, a partir de codis QR, permet la lectura de 1.000 pensaments relacionats amb els drets humans, els col·lectius vulnerables, la memòria històrica i el civisme i la convivència ciutadana.

Per a participar a la instal·lació, cal enviar un pensament al voltant d'aquests temes al perfil de facebook Bosc Dels Pensaments o bé al correu electrònic boscdelspensaments@figueres.cat. Posar missatge, nom i cognoms de qui ho envia, barri de Figueres o població (si és fora de Figueres).

Els pensaments poden tenir forma de text, de cita, d'una o diverses imatges, de vídeo, d'àudio, de diàleg,... i es podran consultar també a la web www.figueres.cat/boscdelspensaments.

El bosc dels pensaments estarà instal·lat a la plaça de la Palmera de Figueres des del 21 de desembre de 2012 fins al 8 de gener de 2013, i s'inagurarà el dia 21 a les 18.00h amb la participació del Cor de Gospel
Choir de Figueres.

Animeu-vos a enviar els vostres pensaments i a descobrir, amb els vostres mòbils, els pensaments dels figuerencs i, amb una mica de sort, a trobar algun dels regals amagats a la instal·lació.

En aquest sentit, com a activitat de cloenda, professors i professores dels Centres Cívics Municipals us convidem a participar-hi! Tots aquells que finalitzeu els cursos la setmana vinent i l’altra, us convidem a pensar una activitat que poguéssiu fer amb els vostres alumnes durant la setmana vinent i l'altra per tal d'animar-los a participar enviant pensaments en diferents formats (vídeo, fotografia, àudio, missatges, etc.) i també convidar-los a participar de forma particular.

Esperem amb molta il·lusió els vostres pensaments!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada