diumenge, 9 de desembre de 2012

Curs de premonitors intensiu de Nadal

Els dies 27, 28 i 29 de desembre de 2012 tindrà lloc un curs intensiu de premonitors a la Casa de colònies La Perdiu de Cabanes comanaralaperdiu.pdf 

Pel que fa aquest curs de premonitors, hi ha dos nivells el PRE1 i el PRE2 en funció de l’edat, 14 i 15 anys i 16 i 17 anys respectivament. 

Aquest curs està pensat per introduir el jovent en el món de l’educació en el lleure com a futurs educadors i per potenciar el voluntariat, no com a un curs professionalitzador. Tot i això, molts dels alumnes de PRE2, en ser majors de 16 anys, aconsegueixen treballar com ajudants de monitors en els casals de la zona. 

El professorat són titulats del lleure, exalumnes de l’Escola l’Empordà que s’estan formant com professorat d’aquesta escola i tot el procés està supervisat directament per la direcció de la mateixa. 

L’Escola d’educadors en el lleure l’Empordà fa més de 10 anys que es dedica a aquesta formació especialitzada i els alumnes que ha format destaquen en la seva majoria per haver adquirit el tarannà d’aquesta escola en quant als dos pilars educatius en què es fonamenta: els drets humans i la responsabilitat.

Més informació i matriculacions a: www.premonitors.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada