dijous, 29 de novembre de 2012

Segon workshop Ciutat Beta dedicat al Joc i a l’antic Barri de Sant Fèlix de Girona (actualment barri de Sant Feliu)

El passat 13 de novembre a la Sala Raval del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona va tenir lloc el segon workshop Ciutat Beta dedicat al Joc i a l’antic Barri de Sant Fèlix de Girona (actualment barri de Sant Feliu). El proper 22 de desembre, es posaran a prova els quatre prototips generats durant la sessió.

Aquí teniu la crònica visual del segon workshop Ciutat Beta

http://www.flickr.com//photos/69260856@N02/sets/72157632118899207/show/

Workshop Joc i prototips

El projecte és a punt d’acabar per aquest 2012 amb dos workshops llestos (Teixit urbà i Joc) i la primera acció a punt de projectar al barri de la Mina, concretament demà a partir de les 11h.

Des del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i Trànsit Projectes recomanem que no us perdeu l’últim workshop Ciutat Beta de l’any, el 18 de desembre,a on treballarem la cultura col•lectiva amb Jaume Albaigès, els nous models de relació laboral, coworking, crowdsourcing i com creem nous espais de treball al barri del Raval de Barcelona, el tercer territori d’acció i que el Casal dels Infants per a l’Acció Social als Barris, com a connectors, ens descriuran el seu context.

Recordeu, 3r i últim workshop Ciutat Beta 2012: 18/12/12 de 10 a 14h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Inscripcions obertes!

Tingueu en compte també que col·legiades/ts del CEESC, amics i amigues del CCCB, del CEESC i sòcies i socis de l’ACELLEC, AcPpJ o APGCC, teniu descompte!

A qui li agrada Ciutat Beta?

ciutatbeta.org

@ciutatbeta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada