dijous, 29 de novembre de 2012

L'edició 2012 de La Marató de TV3 es farà diumenge 16 de desembre i estarà dedicada al càncer.

● No hi ha millor alegria que sentir que et donen suport quan ho passes malament. Per això és tan important plantar cara al càncer, per demostrar que es pot lluitar contra la malaltia des de la solidaritat. Envieu-nos les vostres fotografies.
http://ow.ly/fvfxu

● Recordeu que ja es poden fer els donatius en línia per La Marató contra el càncer. El 16 de desembre us hi esperem.
http://bit.ly/Trxp3B

● Perquè som solidaris, perquè volem entendre el càncer i fer costat a les persones que en tenen, perquè sabem que tot és possible i tot està per fer, "El llibre de La Marató 2012" és el segon llibre de ficció en català més venut a Abacus i a la Casa del Llibre. Gràcies a tots!!
http://bit.ly/Y3CEeH

● El melanoma és un dels càncers més freqüents. Per això és important fer-ne una detecció precoç. Al Telenotícies n’han parlat.http://bit.ly/SnrSeH

● Voleu descobrir la feina que hi ha al darrere del Disc i del Llibre de La Marató 2012.
Voleu sentir les reflexions dels artistes i autors respecte al càncer i la necessitat de la investigació i la solidaritat? Demà s’estrena el “making of” del disc i el llibre de La Marató per TV3 i porta el títol de “Mai caminaràs sol”. Serà a les 23.00. No us ho perdeu. http://bit.ly/TlMvp0

● Falta poc per a La Marató 2012. I no deixem de rebre les vostres fotografies plantant cara al càncer. Encara hi sou a temps.http://ow.ly/fvfxu

● Si voleu descobrir la feina que hi ha al darrere del disc i del llibre de La Marató 2012 i sentir les reflexions dels artistes i autors respecte al càncer i la necessitat de la investigació i la solidaritat, aquesta nit s’estrena el “making of” del disc i el llibre de La Marató per TV3 i porta el títol de “Mai caminaràs sol”. Serà a les 23.00. No us ho perdeu.
http://bit.ly/TlMvp0

● Balleu per La Marató 2012. Aquí us deixem el tutorial dels passos de ball i la música per si voleu organitzar una flashmob i, de passada, recaptar fons per lluitar contra el càncer.
Gaudiu!!! http://ow.ly/fsNQd

● Plantar cara al càncer com @juditmasco és tan fàcil com enviar les vostres fotografies a http://ow.ly/fl3yu

● Vídeo divulgatiu sobre el càncer, tema de la 21a edició de La Marató de TV3. Els joves actors de "Polseres vermelles" ens guien en un recorregut que ens permetrà entendre el càncer: les explicacions dels metges experts en aquesta malaltia es combinen amb recursos divulgatius i el testimoni de persones que la tenen. El vídeo es projectarà en les més de 3.800 conferències que es duran a terme als centres educatius de Catalunya en el marc de la campanya de sensibilització prèvia al programa.

http://www.tv3.cat/videos/4271090/Video-divulgatiu-de-La-Marato-2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada