dilluns, 19 de novembre de 2012

Èxit de participació en el 2n workshop Ciutat Beta

El joc agrada i així ens ho van demostrar aquest dijous passat els 35 participants (5 més que al primer) al segon workshop Ciutat Beta dedicat al joc i al desaparegut barri de Sant Fèlix de Girona.

Aquesta vegada el taller es desplaçava a l’espectacular Sala Raval del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. El col·lectiu Transeünts de Girona l’iniciaven descrivint-nos minuciosament els aspectes a tenir en compte del barri de Sant Fèlix (actualment barri de Sant Feliu) de la seva ciutat i algun dels projectes que ells ja han tirat endavant per tal de recuperar la seva activitat. Josep Maria Allué, d’Idealúdica, els seguia, enumerant els factors positius que té el joc en l’educació mentre feia jugar als participants fins que aquests, per grups, van treballar i proposar el seu propi joc per a Sant Fèlix. La prova dels prototips jugables resultants de la segona fase del procés, el treball en xarxa entre els grups-propostes, es realitzarà entre el 14 i el 22 de desembre.

I us recordem que ja estan obertes les inscripcions al tercer i últim workshop del 2012. Aquest el dedicarem a la cultura col·lectiva i els nous models de relació laboral amb Jaume Albaigés, facilitador i expert en comunicació del tercer sector i membres del Casal dels Infants per l’acció social als barris, que seran els connectors amb el proper territori: el barri del Raval de Barcelona.

Te'l perdràs?

Inscripcions al tercer workshop fins al 14 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada