divendres, 2 de novembre de 2012

El barri de Sant Fèlix de Girona i Transeünts: context i connectors del segon workshop

Ja es troba quasi tot a punt pel segon workshop de Ciutat Beta dedicat a la participació, el joc i Girona, concretament l’antic barri de Sant Fèlix, com a territori que acollirà les proves dels prototips que se’n generin. Els connectors d’aquest segon workshop seran els membres del col·lectiu Transeünts, professionals de l’arquitectura, l’antropologia, la pedagogia i l’educació social preocupats per les reflexions i accions relacionades amb la memòria, la identitat i l’espai públic que sorgeixen a través de la dinamització social.

El barri de Sant Fèlix de Girona i Transeünts: context i connectors del segon workshop

A més, comptarem amb Josep Maria Allué, soci director d’Idealúdica, educador social especialitzat i creient en el joc i l’activitat lúdica com un excel·lent mitjà per transmetre coneixements, informacions, valors i experiències.

Els facilitadors de Ciutat Beta

Aquest segon workshop es celebrarà el dimarts 13 de novembre a les 10h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.Seria un plaer comptar amb vosaltres, inscriviu-vos abans de l’11 de novembre!

Inscripcions segon workshop

Ja podeu consultar també el nou web definitiu, renovat i adaptat a l’exposició dels prototips i la documentació generada per Ciutat Beta. Feu un cop d’ull a un petit diccionari de paraules que utilitzem a CiutatBeta, els prototips del primer workshop...

ciutatbeta.org

Crònica visual del primer workshop Ciutat Beta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada