dijous, 8 de novembre de 2012

Desembruta

Has llençat alguna vegada alguna cosa a terra al carrer? Alguna ampolla de plàstic o llauna de refresc? Quantes vegades has sentit la frase “ no és més net qui més neteja sinó qui menys embruta”? Malgrat això, continuen havent molts residus abandonats al nostre entorn.

Amb la campanya “Desembruta” pots aportar el teu granet de sorra per millorar el teu entorn. Tant si vius a la ciutat o en l’àmbit rural, vora mar o a la muntanya la suma de petits gestos com el teu poden donar resultats espectaculars. Fes del teu entorn un lloc més agradable per viure.

Telèfons verds
La manera més senzilla de participar és utilitzant la càmera del teu mòbil per fotografiar aquells llocs plens de deixalles que et vagis trobant i pujar les fotografies al web de la campanya. Per fer-ho necessitaràs l’aplicació gratuïta que pots descarregar a Internet, ja sigui des de l’Apple Store (per gadgets de la coneguda marca) o des de Google Play (per dispositius amb Android). També pots pujar les imatges des del mateix web. Les teves fotos i els teus comentaris ajudaran a construir el mapa de punts negres de Catalunya i de la resta de l’Estat espanyol.

Altres maneres de participar
  • Com a voluntari en tasques de neteja dels punts negres de residus abandonats.
  • Si pertanys a algun grup o associació pots organitzar accions lúdiques relacionades amb el motiu de la campanya.
  • Compartint les teves accions desembrutadores a les xarxes socials.
  • Si tens pàgina web, pots fer difusió de la campanya posant el bàner que pots descarregar del web oficial.
Aquesta campanya està promoguda per la Fundació per a la Prevenció de Residus, l’Associació Retorna i l’Obra Social Caja Madrid i pretén sensibilitzar la població de l’augment de residus al nostre entorn i, a l'hora, oferir solucions.

Així que ja ho saps, passa de la indignació a l’acció que hi ha molta feina per fer. Desembruta i comparteix-ho a la nostra pàgina a Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada