dimecres, 21 de novembre de 2012

Com ens ajuda la reflexió ètica en la nostra pràctica professional?

El 13 de desembre, DIXIT Girona organitza una conferència sobre l’ús de la reflexió ètica com a millora de la pràctica professional i del funcionament de les entitats de serveis socials, a càrrec de Margarida Coma.

La conferenciant parlarà de la metodologia que es pot emprar per a implementar l’ètica aplicada, dels resultats de treball en forma de manuals de bones pràctiques i del paper de la gerència en tot el procés, entre altres temes. A més, partint de la seva expertesa, Coma mostrarà l’experiència pràctica de l’Espai de Reflexió Ètica del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

Margarida Coma, treballadora social i màster en Ètica Aplicada a la Intervenció Social, Psicoeducativa i Sociosanitària (1a edició 2010/2012), treballa com a coordinadora dels Serveis Bàsics d’Atenció Social del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

Per assistir a la conferència cal comunicar les dades personals (nom, cognoms, entitat/institució, correu electrònic i telèfon de contacte) per correu electrònic a dixit.girona@campusarnau.org o trucant al 972 106 122.

Dijous 13 de desembre de 2012, 17h

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall
C/ Bernat Boades, 68
17005 Girona

Més informació:
DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall
C/Bernat Boades, 68 -- 17005 Girona
Tel. 972 106 122
dixit.girona@campusarnau.org

http://dixit.gencat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada