divendres, 2 de novembre de 2012

Aprofita les vacances de Nadal per formar-te

CURSOS FINALITZATS. CONSULTEU ALTRES CURSOS A: www.escolaemporda.cat

Aquestes properes vacances nadalenques són una molt bona oportunitat de formar-te. Tot un seguit de cursos intensius organitzats per l'escola d'educadors i educadores l'Empordà fan possible que en pocs dies i d'una manera intensiva puguis obtenir un títol que t'ajudi a trobar o millorar la teva feina. Com més formació més possibilitats de trobar treball. Per això pots aprofitar aquestes dates per formar-te i afrontar el proper any amb més bones perspectives.

Curs intensiu de monitors per aquestes properes vacances de Nadal a: Girona, Lloret, Sant Feliu de Guíxols i Llançà
Per tal de facilitar la mobilitat s'han organitzat 4 cursos intensius de monitors per aquestes vacances de Nadal repartits per les comarques gironines: GironaLloret de MarSant Feliu de Guíxols i Llançà. Tots quatre cursos comencen el 27 de desembre i són de caràcter intensiu. Podeu consultar els horaris i els dies del curs en aquest enllaç Més informació

Curs intensiu de directors/es a La Bisbal d'Empordà intensiu de Nadal
A la Bisbal d'Empordà, està previst per aquestes properes vacances de Nadal un curs de directors i directores d'activitats de lleure. El curs començarà el 27 de desembre 2012 i serà de caràcter intensiu. El curs de formació de directors està regulat pel Decret 213/1987, de 9 de juny, sobre reconeixement d’escoles d’educadors en el lleure infantil i juvenil i per l’Ordre de 3 de juliol de 1995 de la Generalitat de Catalunya.
Més informació

Curs de premonitors intensiu de Nadal a la casa de colònies la Perdiu
S'ha convocat un curs de premonitors per les vacances de Nadal a la Casa de colònies La Perdiu de Cabanes
Dates del curs: 27, 28 i 29 de desembre de 2012
Lloc: Casa de Colònies la Perdiu de Cabanes (Alt Empordà)
Preu: 165€
Els cursos de premonitors són uns cursos d'introducció al món de l'educació en el temps lliure. Més informació


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada