dilluns, 1 d’octubre de 2012

Queden menys de tres dies per a tancar les inscripcions al paquet conjunt de tres workshops Ciutat Beta

Us informem que queden menys de tres dies per a que tanquem les inscripcions al paquet conjunt de tres workshops Ciutat Beta, i al primer dedicat al teixit urbà i amb el Barri de la Mina com a territori de fons. El proper dimecres 10 d’octubre a les 10h inaugurem el projecte al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Com a últim apunt ens agradaria enllaçar-vos l’últim article breu que hem publicat a la web i que us descriu la filosofia de la metodologia a Ciutat Beta. Oberta i flexible a on en cap dels workshops serà igual, ja que estudiarem i ajustarem cada tema a tractar, unes dinàmiques diferents que facilitin tant assolir el coneixement, com desplegar noves idees i posar-les en pràctica.

Des del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya i Trànsit Projectes us animem a que no deixeu perdre l’oportunitat de participar en aquesta experiència pionera, formativa i transformadora.

Una metodologia per jugar, una eina per aprendre
Inscripcions*
* Us recordem que les i els col·legiats al CEESC, les i els associats a l’ACELLEC, l’AcPpJ i l’APGCC, les i els estudiants i els amics del CCCB, teniu l’entrada reduïda. Aturades i aturats: 50% de descompte.

A qui li agrada Ciutat Beta?

Els facilitadors de Ciutat Beta

Vídeo dels workshops Ciutat Beta

ciutatbeta.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada