dijous, 11 d’octubre de 2012

L'Acellec adverteix a la Consellera Rigau de les creixents dificultats que assetgen el model de colònies escolars


L'Acellec ha fet arribar una carta a la Consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, advertint les creixents dificultats que assetgen el model de colònies escolars. El President de l'entitat, Pere Mulero, explica a la titular d'ensenyament la disminució de les reserves d'aquesta mena d'activitas per part dels centres escolars, que se situa més d'un 20% per sota de les daddes habituals en cursos anteriors.

Quan anul·len les seves reserves, els centres escolars justifiquen la decisió amb l'absència de recursos humans suficients per atendre activitats fora de les aules, i atribueixen la situació a les reduccións pressupostàries del Departament d'Ensenyament.

Mulero demana a administracions, agents socials i institucions l'adopció de mesures per protegir el model de colònies escolars, unànimement defensat per docents i acadèmics per les seves virtuts pedagògiqes.

La carta, que ha estat enviada també a les federacions d'ensenyament i serveis de CCOO i UGT i a la FAPAC, es reprodueix íntegrament en el document adjunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada