divendres, 26 d’octubre de 2012

Crònica visual del primer workshop Ciutat Beta


Ciutat Beta ja es va inaugurar el 10 d’octubre amb el primer workshop dedicat al teixit urbà i el barri de la Mina de Sant Adrià del Besos com a ubicació diana on practicar els respectius prototips que se’n van projectar. Ara toca provar-los, estarem pendents de la seva concreció i us informarem dels resultats.


Paral·lelament ja ens hem llençat a preparar el segon workshop dedicat a la participació i el joc en un entorn urbà, en aquest cas, Girona, i de la mà de Transeünts, un col·lectiu de professionals de l’arquitectura, l’antropologia, la pedagogia i l’educació social preocupats per les reflexions i accions relacionades amb la memòria, la identitat i l’espai públic que sorgeixen a través de la dinamització social. I el segon facilitador de Ciutat Beta serà Josep Maria Allué, Soci Director d’Idealúdica, Educador Social especialitzat i creient en el joc i l’activitat lúdica com a un excel·lent mitjà per transmetre coneixements, informacions, valors i experiències.

Serà el dimarts 13 de novembre a les 10h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Les inscripcions estan obertes, correu, us hi esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada