divendres, 26 d’octubre de 2012

"Com ens enganya el cervell: les llacunes del comportament humà"

DIXIT organitza la conferència "Com ens enganya el cervell: les llacunes del comportament humà"

Els avenços científics estan resolent molts interrogants sobre el cervell humà, però també obren interrogants nous i inquietants que estimulen la nostra curiositat sobre el funcionament d’aquest òrgan. El químic i bioquímic Pere Estupinyà oferirà, el 15 de novembre, a DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials, una reflexió sobre els últims descobriments curiosos del cervell i de la ciència actual.

Amb la conferència “Com ens enganya el cervell: les llacunes del comportament humà”, Estupinyà proposarà als professionals dels serveis socials l’oportunitat de familiaritzar-nos, des d’una vessant amena però didàctica, amb els debats més actuals de la ciència actual i reflexionarà sobre les claus que ens poden ajudar a entendre una mica millor el funcionament del cervell humà i com condiciona el nostre comportament.

Dedicat a la difusió del coneixement científic i autor del llibre “El lladre de cervells”, Pere Estupinyà ha estat guionista i editor del programa “Redes”, d’Eduard Punset, a TVE durant quatre temporades i ha escrit sobre ciència a diversos diaris estatals. Actualment viu a Washington DC, on treballa als Instituts Nacionals de la Salut dels Estats Units, analitza el periodisme científic a Amèrica Llatina pel Knight Tracker en espanyol de l’Institut Tecnològic de Massachusetts i exerceix com a consultor a l’Organització d’Estats Americans i al Banc Interamericà de Desenvolupament.

Data: 15 de novembre de 2012 a les 17 h.
Lloc: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. Plaça Pau Vila, 1. Barcelona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada