divendres, 12 d’octubre de 2012

Ciutat Beta ja camina

Ahir dimecres 10 d’octubre a les 10h Ciutat Beta va iniciar el seu camí amb el primer workshop dedicat al teixit urbà. Ara, el Barri de la Mina de Sant Adrià del Besos espera els quatre prototips que se’n van projectar.

En els següents dies es publicarà al web Ciutat Beta els resultats i conclusions d’aquesta primera sessió de treball en el que hi van participar 30 persones entre els quals hi havia gent del món de l'educació social, la gestió cultural, la comunicació, el periodisme i l'arquitectura, entre d’altres.

Des d’ara i fins la data marcada per provar les accions al barri de la Mina, David Picó i Paco González (els primers facilitadors de Ciutat Beta) treballaran en xarxa amb les i els participants i els agents del barri per tal d’acordar i fer realitat aquestes actuacions.

El seguiment del workshop via twitter a través de l’etiqueta #ciutatbeta va ser intens. Aquest enllaç us conduirà al recull de piulades que es van emetre

Us deixem també amb l’últim article al web configurat gràcies a David Picó de desdelamina.net, qui ens va connectar ahir amb la Mina, el primer territori Ciutat Beta: La Mina, David Picó i desdelamina.net, protagonistes del primer workshop

Des de Trànsit Projectes i el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya estem satisfets amb la feina feta fins al moment. També agraïm la col·laboració del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, ja que sense ells tampoc hagués estat possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada