dissabte, 22 de setembre de 2012

Qui és qui?: Marta Jutglar, educadora social


La secció Qui és qui? vol ser una excusa per donar conèixer Educador@s de Girona, és a dir la comunitat educativa que exerceix en terres gironines.

Estem convençuts que al llarg del temps i si ho fem prou bé, tindrem un ampli ventall d’entrevistes que presentades en forma de narració en primera persona, com la que us oferim avui, ens donaran una visió panoràmica del ventall professional de casa nostra.


Tot està per fer i tot és possible!Em dic Marta Jutglar Gonzalves, tinc 32 anys i sóc educadora social.

Vaig venir a estudiar a la Universitat de Girona i actualment visc des de fa 10 anys en aquesta bonica ciutat, ja ho diuen...”Girona m’enamora”!

Tot i que sóc de la Plana de Vic (Osona), per tant, el meu cor està repartit.

Les meves afeccions són diverses...

M’encanta viatjar, conèixer diferents realitats i la seva gent.

Em considero una persona creativa amb un toc artístic i per tant m’agraden les manualitats, cantar, escoltar música i ballar, també sóc una enamorada en tot el que fa referència a les tendències de la moda i decoració d’espais.

Referent a la meva experiència professional, he treballat durant sis anys com a Auxiliar Tècnic Educatiu i com a Coordinadora al Centre Riudeperes de Sant Tomàs (Osona) amb el col·lectiu de discapacitats psíquics i trantorns de conducta.

També he treballat amb infants, amb el col·lectiu de joves i tercera edat.

Paral·lelament he realitzat tasques de cangur i Animació Infantil amb infants de diferents edats.

També he tingut l’oportunitat de viatjar en diferents països, com Perú i Índia, on he pogut visitar i donar suport en primera persona a projectes que es porten a terme a diferents ONG’s.

Durant aquests anys i fins al dia d’avui, he intentat buscar formació complementària, tant a nivell personal com professional, realitzant diferents cursos com: Art-teràpia, Mestria de Reiki, tallers de Gospel i de ball de “Lindy Hop”.

Assistència a conferències i jornades de diferents temàtiques relacionades amb el camp social.

En aquests moments estic buscant feina aquí o fora a l’estranger.

Per tant, les meves expectatives tant del present com del futur, és poder treballar amb i per a les persones.

Estic oberta als canvis, amb capacitat d’adaptació i sobretot amb molta il·lusió i ganes de fer el que desitjo.

Crec que sóc una privilegiada, ja que durant aquest anys, totes les feines en les quals he tingut l’oportunitat de poder treballar han estat molt gratificants.

A partir de les experiències viscudes, he après i conegut diferents àmbits, treballat i coordinat amb diferents professionals, evolucionant cada dia com a persona, essent un repte tant a nivell personal com professional en cadascuna d’elles i, sobretot, el més important, tenir present l’essència... creure en el que fas, és la clau de l’èxit.

En definitiva: “Tot està per fer i tot és possible”!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada