dijous, 27 de setembre de 2012

PLataforma Educativa: Compromesos amb la mobilitat sostenible! #mobilitat2012

Plataforma Educativa també estem compromesos amb la mobilitat sostenible i avui, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012 volem exposar-vos 3 experiències de tres de les nostres entitats:
  • Formació en mecànica industrial de muntatge de bicicletes: Plataforma Educativa ha fet aquest any una formació, en el marc del programaReincorpora, de mecànica i muntatge industrial de bicicletes. Aquesta formació ha permès que persones privades de llibertat en 3r grau penitenciari i/o llibertat condicional puguin millorar la seva ocupabilitat, amb la finalitat de millorar la seva reinserció social. La formació posa en valor el muntatge i reparació de bicicletes, un mitjà de transport sostenible, possiblement el mitjà de transport del segle XXI! Aquest projecte també ha permès que els alumnes d’aquesta formació promoguin l’ús i el manteniment de bicicletes en centres de Plataforma Educativa.
  • La Girocleta per a la mobilitat de la Fundació Infància i Família a Girona: La Fundació Infància i Família promou a Girona la mobilitat del seu personalamb la Girocleta, el servei públic de mobilitat amb bicicleta de Girona. D’aquesta manera quan el personal necessita moure’s per Girona, per assistir a reunions, visites, entrevistes… utilitzen la Girocleta a través de les targetes facilitades per l’entitat.
  • Bicicletes per a la mobilitat de professionals i usuàris de la Fundació Astres: La Fundació Astres ha dotat recentment diferents centres i serveis de bicicletes per al seu ús tan del personal educatiu com dels usuàris i usuàries que atenen. Així doncs el servei de suport a l’autonomia, els centres ocupacionals de Girona i de Santa Coloma de Farners, la Llar residència Sant Ponç i la Residència Can Font disposen de bicicletes.
Tal com diu el valor de COMPROMÍS dels valors institucionals de Plataforma Educativa: Volem ser una entitat ètica, professional i respectuosa amb les persones i elmedi ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada