dijous, 27 de setembre de 2012

Convocatòria de beca d'investigació educativa a l'OCDE 2013


La Fundació Jaume Bofill, en col·laboració amb l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), obre una nova edició de la convocatòria de beca adreçada a investigadors i investigadores que vulguin fer una estada a la Direcció d'Educació de l'OCDE, institució de referència en recerca comparada a nivell internacional i amb seu a París.

La persona seleccionada s’incorporarà a un equip pioner en recerca educativa i participarà en la publicació d’informes oficials de l’OCDE i d’articles en revistes especialitzades. A més, comptarà amb l’acompanyament d’un tutor o tutora al llarg de l’estada, que serà de sis mesos prorrogables fins a un any a partir del febrer de 2013. La dotació màxima de la beca és de 27.000€, a més del bitllet d’anada i tornada entre les capitals catalana i francesa.

Amb aquesta iniciativa la Fundació Jaume Bofill vol invertir eficaçment en la millora i el desenvolupament de la recerca en educació i fer prospecció a Catalunya de les qüestions més rellevants d’aquest àmbit a nivell internacional. A banda, el coneixement i les experiències estudiades nodriran els debats i projectes de la Fundació Jaume Bofill.

Les persones interessades poden fer la seva sol·licitud fins el 30 d’octubre del 2012. Per a més informació, bases i full de sol·licitud, consultar www.fbofill.cat/becaocde

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada