divendres, 28 de setembre de 2012

Celebrem el Dia Mundial de l'Educació Social


El dia 2 d'octubre es commemora el Dia Mundial de l'Educació Social. Per a celebrar-ho, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya col·laborem i participem en uns quants actes.

El Consejo General de Colegios Oficiales de Educadoras y Educadores Sociales, al costat de tots els col·legis i associacions que en formen part, hem organitzat una trobada avui divendres 28 de setembre, a València.

Entre els actes previstos s'inclou una taula rodona, el lliurament de diplomes dels càrrecs honorífics del CGCEES corresponents a 2012 i la presentació del 2n Concurs de Projectes d'Educació Social “Memorial Toni Julià”. Podeu consultar el cartell i el díptic.

Per altra banda, el Consell d'Estudis d'Educació Social de la UB celebra aquest any el 20è aniversari d’aquest ensenyament. I ha aprofitat per a festejar-ho conjuntament amb el dia Mundial de l'Educació Social, el mateix 2 d’octubre .

Els actes recullen la presentació del llibre Voces de la Educación Social de Segun Moyano, la Taula Rodona “El títol d'Educació Social. Història i futur” i la representació de l’obra de teatre “Un Educador Social en Alaska”. En els actes hi participarà en Pepín de la Rosa, president del CEESC. Podeu consultar el cartell.

Per últim, el dijous 4 d’octubre obrim les portes de l’exposició del 3r Concurs de fotografia del CEESC “Educació Social. Temps de reinventar-nos”, amb les 20 fotografies finalistes. Aquesta es podrà visitar al Convent de Sant Agustí (C/ Comerç, 36) fins el 25 d’octubre. També durem a terme, en el marc de l’exposició (tot i que la data encara no està fixada), la Càpsula d’Educació Social “La fotografia com a eina de transformació social”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada