dimecres, 1 d’agost de 2012

Primera Escola d’Estiu de l’Escola l’Empordà. Els proper dissabte i diumenge, 11 i 12 d’agost de 2012

Els proper dissabte i diumenge, 11 i 12 d’agost de 2012, tindrà lloc la Primera Escola d’Estiu de l’Escola l’Empordà a la casa de colònies El Ginebró a Vilopriu (Baix Empordà).

Es tracta d’un espai de trobada, intercanvi, aprenentatge i aprofundiment per a educadors i educadores en el lleure, on s’hi podrà trobar xerrades, debats i principalment tallers i novetats didàctiques de gran utilitat a l’hora de ser uns bons i unes bones professionals de l’educació en el temps de lleure infantil i juvenil.

El dissabte i després de la benvinguda a càrrec de Jordi Iglesias, director de l’escola, tindrà lloc la xerrada inaugural de l’Escola d’Estiu a càrrec de Pepín de la Rosa Casado, president del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) i s’acabarà amb una vetllada de cançons i jocs de taula.

El diumenge, els inscrits hauran d’escollir entre les diferents opcions que s’ofereixen optant per una o altra, en alguns casos, per ordre de preferència.

Aquestes opcions de treball són tallers d’scrapbook, de jocs preesportius, de cuina per fer a casals i colònies, de joieria, d’amigurumis, de jocs de paracaigudes, d’emocions i creixement personal i xerrada col·loqui.

La cloenda és a càrrec de Rubèn Fornós, president d’AEGLE-Escola l’Empordà

La inscripció, que encara és oberta, s’adreça a totes aquelles persones interessades en el món del lleure educatiu, siguin o no alumnes de l’Escola l’Empordà.

Informació i inscripcions a www.emporda.org

 Lloc: Casa de colònies El Ginebró de Vilopriu (Baix Empordà)
Dates: 11 i 12 d’agost de 2012

Quota de participació:
90€ Preu general: Sistema de pagament: 55€ en fer la inscripció i 35€ a l’arribada a la casa de colònies
70€ Preu alumnes de l’Escola l’Empordà: Sistema de pagament: 35€ en fer la inscripció i 35€ a l’arribada a la casa de colònies
70€ Preu educadors i educadores socials col·legiats: Sistema de pagament: 35€ en fer la inscripció i 35€ a l’arribada a la casa de colònies.

El preu de participació inclou, pensió completa a la casa de colònies (sopar, qui es vulgui quedar a dormir, esmorzar, Coffee break, dinar i berenar), tallers i xerrades, diploma de participació i assegurança de responsabilitat civil i d’accident de tots els participants.

Peus de foto:
Pepín de la Rosa, president del CEESC (foto particular)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada