dimecres, 1 d’agost de 2012

Cleries i Mas-Colell compareixeran divendres a la Diputació Permanent del Parlament sobre l'impagament dels concerts

PSC, ICV-EUiA, ERC i C's han registrat la petició i el PPC ja ha dit que votarà a favor de les compareixences

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i el de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, compareixeran aquest divendres a la Diputació Permanent del Parlament sobre l'impagament dels concerts aquest juliol per part del Govern amb centres educatius, sanitaris i del tercer sector. La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha convocat la diputació després que PSC, ICV-EUiA, ERC i C's registressin la sol·licitud aquest matí, tot reclamant les dues compareixences. El PPC ja ha dit que votarà a favor de les dues, així com SI.

La sessió començarà a les 10 hores amb la votació de les compareixences, que es produiran tot seguit. La petició dels grups sol·licita "amb caràcter urgent i immediat" la convocatòria de la Diputació Permanent perquè el Govern doni explicacions sobre l'impagament d'aquest mes de juliol. La sol·licitud la signen Miquel Iceta (PSC), Dolors Camats (ICV-EUiA), Anna Simó (ERC) i Jordi Cañas (C's).

La Diputació Permanent està presidida per Núria de Gispert i es compon de 23 diputats. Vetlla pels poders de la cambra quan el Parlament és entre període de sessions. L'agost passat ja es va celebrar una reunió per abordar la polèmica de la Renda Mínima d'Inserció. Hi van comparèixer el mateix Cleries i el conseller d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena. La petició també la van signar PSC, ICV-EUiA i ERC.

Font: ACN Barcelona / Ara | Actualitzada el 01/08/2012 14:03

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada