divendres, 10 d’agost de 2012

Ciutat Beta

Des de l’equip de Ciutat Beta esperem que tingueu un bon mes d’agost,

Us fem saber que des de la presentació del projecte del passat 18 de juliol no hem parat fins avui per tal d’enllestir algunes escletxes i intentar transmetre amb les paraules més adients l’esperit, els objectius i la potencialitat de Ciutat Beta.

Per aquest motiu i abans de que ens prenem un dies de descans, us aconsellem repassar l’actualització dels continguts i la nova informació a la web de Ciutat Beta.

Però també hem tingut temps de realitzar un vídeo especial per a descriure i promoure el projecte que us convidem a visualitzar i compartir.

I per últim, una entrada nova al bloc del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), l’article de darrere el teló de Ciutat Beta, amb la descripció de lessensacions i reflexions de Sera Sánchez i Charo Quero, referents en la comunicació de la Junta del CEESC i implicats en el projecte des del seu inici.

Us informem també que ja hi ha les i els primers/es inscrits/es a Ciutat Beta i avisar-vos que tan sols queden dos mesos per l’execució del primer workshop.

Des del CEESC i Trànsit Projectes creiem que Ciutat Beta és un projecte transformador. Una proposta formativa i d’acció que pot millorar l’entorn de les nostres ciutats, la qualitat de vida, les seves ciutadanes i els seus ciutadans.

El 3 de setembre tornarem a estar en línia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada