dimarts, 7 d’agost de 2012

2ª Assemblea Extraordinària de Treballadores i Treballadors d'Acció Social

Degut a l'actual situació, cada vegada més ofegada i donat que hi ha moltes professionals del sector social afectades directament per la notícia del no pagament, per part del govern, de la nòmina de juliol a les entitats socials, convoquem aquesta 2ª Assemblea Extraordinària per tal d'abordar entre totes els problemes que ens cauen a sobre

Divendres, 10 d 'agost a les 19:00 h. a la Marfà, al Centre Cívic Santa Eugènia de Girona. Ens necessitem totes i tots, quantes més serem més força tindrem!

En l'Assemblea d'ASSACS del dia 3 d'agost vam acordar l'elaboració d'un manifest que ha de ser la veu de les treballadores i treballadors d'acció social davant la greu situació que s'està vivint en l'àmbit social: impagament de nòmines a treballadores.

La situació és d'extrema gravetat i l'assemblea ha decidit emprendre accions de manera urgent. Per a la redacció del manifest s'obre un espai de debat al blog d'assacs on aportar idees per al manifest; s'ha constituït una comissió que farà un recull d'aquestes idees i una proposta de manifest que s'ha d'aprovar en caràcter urgent i necessàriament el proper divendres dia 10 d'agost en assemblea (7 tarda a La Marfà de Girona). En aquesta assemblea es donaran els detalls de les accions que l'assemblea ha decidit emprendre.
 
Assemblea de Treballadores i Treballadors d'Acció Social

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada