divendres, 20 de juliol de 2012

Obert el segon període de preinscripció al MIJS

El Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS), que promou la Direcció General de Joventut, ha obert les preinscripcions adreçades als nous estudiants per a l’edició 2012-2013

EL MIJS ha obert avui el segon període de preinscripció, que es perllongarà fins el 14 de setembre. La preinscripció s’ha de realitzar en línia mitjançant l’aplicació del web de la Universitat de Girona. L’adjudicació de les places es realitzarà el 21 de setembre i la matrícula es podrà formalitzar el dia 27 del mateix mes.

Enguany s’ha editat un fulletó que recull tota la informació relacionada amb l’edició 2012-2013: preinscripció i matrícula, continguts, calendari i altres dades d’importància rellevant.

El MIJS va néixer amb l’objectiu d’oferir una formació en l’àmbit de la recerca, la intervenció i les polítiques públiques en joventut, a partir d’una proposta interuniversitària i interdisciplinària.

La Direcció General de Joventut, a través de l’Agència Catalana de la Joventut dóna suport a través d’un conveni a aquest màster oficial, els continguts del qual s’imparteixen a les sis universitàries impulsores: Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Rovira i Virgili, Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universitat de Barcelona.

Més informació: Web del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada