dijous, 28 de juny de 2012

Seniors, el nou projecte del CEESC.

Des del Col·legi creiem que la jubilació dins la nostra professió ha de significar un ressorgiment del professional i una oportunitat per transmetre els coneixements i experiències adquirides a totes les altres companyes i companys. Aquest és l’objectiu principal del projecte Seniors que el CEESC engegarà a partir del proper 18 de juliol. Projecte que desitja reunir de manera periòdica a Educadores i Educadors Socials jubilats per a extreure’n el màxim i millor de la seva experiència, dels seus coneixements, de les seves habilitats...

La primera reunió de presentació del projecte la celebrarem al Cafè del Museu Tèxtil de Barcelona, on s’ubica el DHUB (Carrer Montcada 12, Barcelona) el 18 de juliol a les 18.30h. Si es detecten més interessades i interessats fora de l’àrea de Barcelona, el Col·legi organitzarà al voltant d’aquesta data una o diverses reunions per explicar Seniors a Lleida, Girona, Reus i Tortosa.

Us adjuntem l'article que parla del projecte Seniors i que apareixerà al proper full informatiu del CEESC

Col·legiades i col·legiats, excol·legiades i excol·legiats, que ja no treballeu oficialment, uniu-vos als Seniors del CEESC i construïu una professió amb criteri. L’Educació Social necessita del vostre coneixement.

Inscriviu-vos a través d’aquest enllaç i ens posarem en contacte amb vosaltres

Per qualsevol dubte o qüestió, poseu-vos en contacte amb l'Eva o amb mi,

Atentament,

Pep Guasch
Tècnic d'activitats i projectes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada