dijous, 14 de juny de 2012

REVETLLES AMB PRECAUCIÓ 2012

A Catalunya, l’estiu arriba envoltat de festes populars i celebracions ancestrals, i les revetlles són de les que tenen més implantació. Aquestes festes són per gaudir del temps i passar-s’ho bé, i per això cal celebrar-les prenent un seguit de precaucions. Tots volem que es facin les revetlles i que acabin sense accidents, per això cal prendre consciència dels riscos que comporten l’ús del foc i de la pirotècnia.

Les administracions, les associacions municipals i els majoristes de focs d’artifici s’uneixen per difondre un missatge de precaució dirigit a tota la població. A vosaltres, us agrairíem si poguéssiu ajudar-nos en la difusió dels consells d’autoprotecció.

Trobeu els consells de protecció civil per a les revetlles i les festes tradicionals i populars de Catalunya a www.gencat.cat/interior/riscos/revetlles.htm. També hi trobareu un bàner que us pot servir per enllaçar els nostres consells a la vostra pàgina web,

A més, podeu veure vídeos sobre la correcta manipulació dels petards i l’encesa de les fogueres a: www.gencat.cat/revetlles.

Els consells de protecció civil de “Revetlles amb precaució” els podeu trobar també al twitter: @emergenciescat.

Feu la festa amb seguretat. Val la pena!

Cordialment,

Direcció General de Protecció CivilBarcelona, juny de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada