diumenge, 24 de juny de 2012

Curs d’Estiu: “Cap a una societat inclusiva. Educació, actuació i compromís social en moments de crisi”

El centre UNED-GIRONA ha organitzat el Curs d’Estiu: “Cap a una societat inclusiva. Educació, actuació i compromís social en moments de crisi”, que es realitzarà a l’Auditori de la Coma Cros, de Salt, els díes 27-28-29 juny. És una activitat d’Extensió Universitària, reconeguda amb crèdits: 1 ECTS, 2 CLC, i 2 crèdits MECD.

La varietat de ponències i ponents (de dins i de fora de Catalunya) previstos en el programa de l’activitat, té la voluntat d’oferir una aproximació interpersonal i enriquidora a la problemàtica de l’exclusió social, tan per part de les persones que la pateixen com dels professionals que treballen en aquest camp.

Els preus dels Cursos d’Estiu de la UNED son molt assumibles per a tothom. Us fem saber que el Centre UNED-GIRONA considerarà, de forma excepcional, una quota única extraordinària d’inscripció de 10€ / persona, exclusivament per a les persones de les Entitats i Associacions vinculades a l’àmbit d’acció social, com ara els educadors socials col·legiats. Aquesta ajuda s’enmarca dins les accions de desenvolupament del Programa d’Atenció i Orientació a Immigrants 2012 que està realitzant el nostre Centre UNED-GIRONA, amb la voluntat de facilitar l’accés a aquest Curs d’Estiu a totes les persones que puguin estar interessades.

Per poder inscriure’s amb aquesta quota cal fer-ho directament per telèfon: 972 212600 (extensió 2, Srta. Carme).

Per a més informació: http://quinnova.uned.es/publico_actividad/3550

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada