dimarts, 15 de maig de 2012

Càpsules d’Educació Social

Les Càpsules d’Educació Social són propostes del CEESC que volen apropar a les educadores i educadors socials cap a temes d’actualitat.

També volen donar a conèixer propostes i experiències de les educadores i educadors socials a la nostra societat. Totes les càpsules són gratuïtes. Per aquest mes de maig en tenim diverses de programades.

Per aquest mes de maig us n'hem preparat algunes. Esperem que siguin del vostre interès.

Sobre la nova Reforma Laboral

Coneixeu la nova Reforma Laboral? Quins canvis introdueix? A què tenim drets ara els treballadors?

Us oferim la Càpsula d'Educació Social: La Reforma Laboral: Dubtes, Qüestions, Reflexions, programada a les seus socials del CEESC a:
Sobre Resiliència

Hem preparat una Càpsula d'Educació Social per a presentar-vos un curs sobre Resiliència. Aquesta formació va dirigida a professionals i entitats per tal que puguin revisar la seva pràctica des del paradigma de la Resiliència com a factor de transformació social, fent una proposta de millora i canvi en la filosofia de treball. Aquesta càpsula la farem a les seus de:
Sobre una experiència pràctica en un CRAE

Per dimecres 30 de maig us tenim reservada una Càpsula d'Educació Social que mostra un projecte pioner que introdueix millores en la gestió del treball en equips educatius. Aquesta càpsula ja la vam fer a Barcelona, però en vistes de l’èxit la repetim, ara al Camp de Tarragona. La cita és el 30 de maig a Reus. Inscriviu-vos-hi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada